Bioresonanca

Trivita

Bioresonanca Trivita je nastala iz ljubezni do soljudi in preučevanja bolezni, simptomov ter vzrokov pojava le-teh.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj ter poglobljenega študija bioresonance, je naša odlika individualen in celostni pristop, ki vključuje prehrano posameznika, način življenja ter skrb za psihično ravnotežje. S pomočjo bioresonančne metode zdravljenja in aparature Trikombin, želimo izboljšati zdravje in počutje vseh ljudi, ki se z željo po boljšem življenju obrnejo na nas.

Sodobna oprema in vrhunsko znanje vam bo pomagalo do izboljšanja zdravja.

Bioresonančna terapevtka mag. Vesna Krajnc, mag. farm., je z odliko zaključila univerzitetni študij farmacije v Ljubljani, ki ji je približal delovanje človeškega telesa, njegova bolezenska stanja ter posledično uporabo zdravil, ki predstavljajo del sodobnega zdravljenja v današnji medicini.

Po pridobitvi Strokovnega izpita, ki ga podeljuje Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije, je Vesna kot mlada magistra farmacije pridobivala znanje in kompetence v eni od vodilnih slovenskih farmacevtskih podjetij. Njeno znanje je več kot 15 let dograjevala na področju nevroloških in psihiatričnih bolezni, bolezni srca in ožilja, bolezni pljuč, bolezni kože, na področju pediatričnih bolezni, infekcijskih bolezni ter alergij, hkrati pa se je seznanjala z delom različnih specialnosti zdravnikov, od nevrologov, psihiatrov, družinskih zdravnikov, dermatologov do pediatrov, ter njihovimi pogledi na zdravljenje ljudi. Z udeležbo na različnih mednarodnih kongresih, strokovnih srečanjih, zdravniških konferencah je spoznala smernice zdravljenja in praktične primere zdravljenja različnih bolezni s sodobno medicino.

Sodobna medicina pa vedno nima odgovora za vse bolezni in bolezenske znake v organizmu, zato se je Vesna spogledovala z drugimi, učinkovitimi načini zdravljenja, predvsem z raziskovanjem celostnega pristopa zdravljenja posameznega človeka. Pri tem ima pomembno vlogo individualen pristop, ki vključuje prehrano posameznika, način življenja ter skrb za psihično ravnotežje. Vso pridobljeno znanje in izkušnje je vključila v svoj nadaljni razvoj.

Ob poglobljenem študiju bioresonance, pod okriljem Združenja bioresonančnih terapevtov, se je strokovno usposobila na področju bioresonančnega zdravljenja in pridobila licenco Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, za opravljanje zdravilske dejavnosti.

Njeno vodilo v življenju je:

“Prepustimo se toku, ki nas vodi skozi življenje, imejmo svoj cilj in bodimo pogumni. Vse, kar se zgodi na naši poti, se zgodi z razlogom, Pomembno je, da poskrbimo za svoj notranji mir, za svoje telo in dobro psihofizično počutje, tako bomo zadovoljni s seboj in bomo nase gledali s spoštovanjem. Posledično bomo lahko pomagali drugim in dodali svoj košček k ravnovesju vsega, kar nas obdaja.”

Bioresonančna ordinacija Trivita je imetnik licence Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, za opravljanje zdravilske dejavnosti.

Naši

Certifikati in licence